MarineTuft Logo

Marine Tuft je unikatan, stilizovan i udoban tepih za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Posebno je pogodan za upotrebu u sektoru nautike.

Marine Tuft proizvodi su napravljeni od visokokvalitetnih materijala otpornih na UV, na slanu vodu, hlor a propusna Aquaback podloga osigurava trajnost u širokom rasponu primene.

Marine Tuft tepih je mekana i prijatna podloga za Vaša stopala, lako se čisti i ne greje se. Može se samo položiti, postavljati na drikere, može se lepiti a pogodan je za sve vrste plovila, kampere, kuće, površine oko bazena, holove, dvorane i vrtove.


Infinity Logo

Infinity luksuzni tkani vinil sa dodatkom pene je idealan za upotrebu na različitim tipovima površina. Infinity tkani vinil je moćan, udoban, moderan i odličan izbor za brodove, čamce, ugostiteljstvo, velnes pa čak i za kućnu upotrebu.

Infinity se lako čisti, otporan je na UV, fleke, odbija prljavštinu, brzo se suši i ima antimikrobnu i antibakterijsku tehnologiju koja sprečava rast bakterija. Materijal je otporan na benzin, dizel i motorna ulja.


Nautifloor Logo

Nautifloor je PVC podna obloga sa vizuelnim efektom tikovine, debljine samo 2mm za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Nautifloor je napravljen posebno za nautiku ali zbog svoje široke namene može se koristiti u hotelima, restoranima, kamperima , hotelima i prodavnicama.

Nautifloor je proizveden sa stabilnom podlogom koja se neće cepati čak ni na izuzetno toplim ili niskim temperaturama. Materijal je fleksibilan, 100% vodootporan, otporan na habanje, otporan na mrlje, lako se održava i ima visoke vatrootporne osobine (IMO A652).